Reizigersadvisering

Dokter Bruinsma, Stuart en Huijsman zijn reizigersgeneeskundigen en Anneke van Lieshout, Aly Kortekaas, Marina Schimmel en Monique Smink, praktijkassistentes, zijn opgeleid om het reizigersspreekuur uit te voeren.

Als u een reis naar een ver land heeft gepland, is het belangrijk om vooraf maatregelen te nemen om gezondheidsproblemen te voorkomen. Niet alleen gedurende verre reizen kunt u met ernstige ziektes in contact komen, maar ook dichter bij huis, op populaire vakantiebestemmingen als bijv. Egypte, Oostenrijk en Turkije, kunt u een infectie oplopen. 

 

Hoe is de gang van zaken?

  • Vul  het vragenformulier in, bij voorkeur minimaal 6 weken voor de reis. Per persoon één formulier.
  • Lever het bij ons in of mail het ingevulde formulier naar mcreeuwijk@ezorg.nl
  • U kunt zich ook aanmelden via de website van www.traveldoctor.nl
  • De huisarts beoordeelt uw gegevens en stelt een persoonlijk reisadvies op.
  • De assistente belt u voor een afspraak. Er is ook een avondspreekuur.
  • Tijdens het consult komen vaccinaties, een malaria-advies en natuurlijk algemene reisadviezen aan bod. De vaccinaties worden, indien mogelijk, direct gegeven.

 De kosten

Vaccinaties zijn duurDit zijn onze  tarieven reizigersadvisering. Voor ieder bezoek wordt een consult (per persoon) gerekend. Zoals u in de prijslijst kunt zien hebben kinderen een lager tarief.

U krijgt de rekening bij het consult en wij vragen u deze direct te betalen. U kunt bij ons pinnen.

Met een aanvullende verzekering worden de kosten soms (deels) vergoed. U dient de rekening dan zelf in bij de verzekeraar.

  

Via de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering kunt u algemene informatie krijgen over de benodigde vaccinaties voor uw reisbestemming. Hier vindt u ook het laatste nieuws over reizen en gezondheid.

 

U kunt bij ons ook artikelen kopen die voor een veilige reis van belang zijn. Denk hierbij aan klamboes, DEET-oplossingen, ORS en EHBO-setjes. Deze artikelen zijn afkomstig van Travelsafe.